Kategorija: .

GIBANJE JE ŽIVLJENJE

10.95

Nada Rotovnik Kozjek – GIBANJE JE ŽIVLJENJE

Knjiga z naslovom GIBANJE JE ŽIVLJENJE je med bralci dolgo pričakovana in zaželena zbirka avtoričinih časopisnih prispevkov, dopolnjenih s slikovnim gradivom.

Nastanku knjige, je botrovala želja številnih bralcev Delove priloge Polet, v kateri zdravnica in aktivna športnica dr. Nada Kozjek Rotovnik od začetka leta 2002 objavlja prispevke o zdravju prijaznih načinih prehranjevanja, športnem gibanju in zdravem načinu življenja nasploh. Zanimanje za obogatitev življenja z gibanjem ter skrb za zdravje in počutje sta očitno vse bolje razumljeni kvaliteti bivanja sodobnega človeka in ne, kot se je morda zdelo še pred nedavnim, le nekoliko čudaška muha nekaterih posameznikov.
Knjiga Gibanje je življenje je predstavitev široke palete možnosti, ki se nam ponuja ob želji storiti kaj dobrega za svoje zdravje in počutje; je nevsiljivo povabilo tistim, ki želijo svoje življenje zasukali nekoliko drugače, kot je potekalo doslej, in dobrodošla pomoč onim, ki so vrednost te naložbe že spoznali ter tako žanjejo od nje sprotne koristi kot si lahko obetajo dolgoročnih povračil.
Razdeljena je na tri vsebinske sklope (Prvi del:Prehrana, Drugi del:Športna aktivnost, Tretji del:Šport, prehrana in zdravje, športne poškodbe)

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Be the first to review “GIBANJE JE ŽIVLJENJE”